banner

Meer kopers bereiken op meer plaatsen dan om het even welk ander vastgoedbedrijf


Echte resultaten

Pacific Union heeft zwaar geïnvesteerd in een internationale digitale marketingcampagne om de kennis en ervaring te vergaren om cultureel gevoelige berichtgeving, in eigen taal, voor uw aanbod op de wereldmarkten te creëren.

China

China

Brazilië

Brazil

Verenigd Koninkrijk

U.K.

India

India

In minder dan een jaar hebben we de bezoeken aan onze website door vermogende particulieren verhoogd met meer dan 360 procent in het Verenigd Koninkrijk, meer dan 500 procent in China, meer dan 900 procent in India, en een verbluffende 2.190 procent in Brazilië. Wij garanderen dat gekwalificeerde internationale kopers uw woning zullen zien.

ZOEKEN NAAR EEN MAKELAAR


Globale relatie

Pacific Union heeft jaren besteed aan het opbouwen van relaties met vooraanstaande professionals in luxe vastgoed om de blootstelling van uw aanbod te maximaliseren in de meest gewenste markten over de hele wereld. Wij zijn regionaal, nationaal en internationaal verbonden.

Global Relationship

Verbonden met de beste makelarijen in deze landen en meer over de hele wereld.

Argentinië
Australië
Brazilië
Canada
Caribisch Gebied
China

Frankrijk
Duitsland
Hongkong
India
Ierland
Italië

Japan
Mexico
Marokko
Nieuw Zeeland
Singapore
Zuid-Afrika

Spanje
Zwitserland
Verenigde Arabische Emiraten (V.A.E.)
Verenigd Koninkrijk
VS


Het ultieme vastgoedbedrijf in Californië

Met 84% van de Bay Area huizenkopers met als herkomst Californië, is het verstandig dat we onze voetafdruk evenals onze invloed vergroten binnen de staat die we allemaal ons thuis noemen. Daarom zijn we in het najaar van 2016 gefuseerd met de John Aaroe Groep, gevestigd in Los Angeles. Deze zeer gerespecteerde en bijzonder succesvolle luxe vastgoed makelaardij past perfect bij de toekomst- en klantgerichte cultuur van Pacific Union, waardoor wij ons marketingbereik door de Gouden Staat kunnen uitbreiden.

ZOEKEN NAAR EEN MAKELAAR

The Ultimate California Real Estate Company